Hvordan lage singlet


hvordan lage singlet

Sy en søm så nærme kanten du klarer, for å feste den til resten sex dating Profil Beispiel av stoffet.
Et ermebrett er et godt hjelpemiddel, men man klarer seg også med et vanlig strykebrett.
Brett stoffet i to, slik at du kan klippe ut begge delene samtidig.
La overarmene bli like brune som resten av armene! Nål den fast og tegn en rett strek ca 8 cm ned fra tuppen. Målene jeg brukte er: Tegn først alle rette streker. Sy langs kantene (tre kanter på selve baggen, og de to øverst på håndtakene) med ca 0,5-0,75 cm sømmon.3, velg kuttet av singlet. På håndtaket presser du den kun åpen på begge sider. Alle kantene på stoffet skal single frauen aus potsdam være fanget inni sømmen. Strykejernet er et nesten like viktig verktøy som symaskinen, så skal du følge mine beskrivelser er det bare å sørge for å ha den lett tilgjengelig. Sømmen skal være midt på bretten, og ikke synes fra noen av sidene.
Hvilke mål du velger å bruke er selvfølgelig en smakssak.
Sy langs streken, og gjenta i andre hjørnet.
Stryk nå hele nettet en siste gang, slik at alle sømmer blir skarpe, og få ut evt.
Jeg vurderte også å skrive navnet med stoffmaling, men det rakk jeg ikke før jul.
Først syr du fast sømmonen på håndtaket.
Det er ikke så farlig om dere ikke kommer helt til i hjørnene, dem syr vi fälligkeit der Berechnung in excel uansett inn på slutten.
Sola steker ute og du tenker kanskje hvordan du kan unngå skille fra ermene på t-skjorta? Man kan brodere, male, sy på diverse bånd eller merker. Du har nå tre sømmer på håndtakene.Wrestling singlets er ofte svært fargerike, og som regel har det bryter nummer, team farger, skole eller sponsor. Vi skal sy nettet med en fransk søm.Sing kan bli kuttet lang, med en stor scooping halsen hull, eller høy, med et mer standard hals. Eller pynting.
[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap